inschrijvingen

U kunt uw kind(eren) inschrijven door het retourneren van het inschrijfformulier (inleveren bij de balie van ’t Koggeschip) of door het formulier online in te vullen. U ontvangt hiervan binnen 5 werkdagen een bevestiging per post of e-mail. Zodra u zich heeft ingeschreven komt uw kind bij ons op de wachtlijst.

Het is soms moeilijk om aan te geven hoe lang de wachttijd is voor een plek op de opvang. We kunnen (vaak) wel een indicatie van de wachtlijst geven. Hoe flexibeler u bent in de dagen waarop u opvang nodig heeft, hoe groter de kans dat u een plaats krijgt aangeboden.

Zodra er voor uw kind plaats is op de opvang, ontvangt u van ons per post een aanbod. Om de kans op tijdige plaatsing te vergroten, kan het gebeuren dat wij u vervroegd, dus voor de gewenste datum een kindplaats aanbieden. De keuze is hierin geheel aan u. Indien u ons aanbod accepteert, bent u zeker van een plek op de gewenste ingangsdatum. Maar u kunt er ook voor kiezen om, met behoud van uw positie op de wachtlijst, te wachten op het volgende aanbod.

Wanneer u een kindplaats accepteert, ontvangt u van ons per post een contract in tweevoud. De plaatsing is definitief zodra één exemplaar van het contract door u ondertekend naar ons is teruggestuurd.